Fiskeri

Da Rom Gummi begyndte for tredive år siden, producerede vi primært gummiprodukter til fiskeindustrien. Selvom vi i dag leverer gummiprodukter til mange forskellige brancher, har vi fastholdt denne produktion og udviklet forskellige fiskeriprodukter i årenes løb.

Vi fremstiller gummiprodukter til alle former for fiskeindustri, herunder forskellige ruller såsom transportruller og ruller til dybvandshalere samt overtræksbånd, kraftblokke og garntromler. Derudover lægger vi naturgummi på kugler i alle størrelser og gummi på ruller, ligesom vi laver overtræk til plast- og gummikugler og mekanisk samling af bånd.Vores mange års erfaring med levering af gummiprodukter til fiskeindustrien gør, at vi ved, at høj kvalitet og hurtig levering er altafgørende for vores kunder. På den baggrund har vi valgt at have både dag- og nathold, hvilket sikrer en kort leveringstid og en større fleksibilitet. Desuden har vi udviklet en specialfremstillet gummi, der er af en kvalitet, som er optimal for fiskeindustrien.

Sidst men ikke mindst reparerer vi forskellige fiskeredskaber af gummi såsom notruller, fiskepumper og kraftblokke. Vores erfaring er, at det godt kan betale sig at re-gummiere produkterne, idet holdbarheden er god, og reparationen koster mindre end et tilsvarende nyt produkt.