Fødevareindustri

Rom Gummi har oprettet afdelingen RG Detectline, hvor sortimentet består af røntgen- og metaldetekterbare produkter til fødevare- og medicinalindustrien. Produktprogrammet indeholder kontorartikler såsom kuglepenne og regnemaskiner, hygiejneprodukter såsom hårnet og høreværn, samt produkter til produktionsprocessen såsom transportbånd og knive.

Endvidere producerer Rom Gummi en lang række metaldetekterbare gummiprodukter for RG Detectline, herunder alt fra transportbånd over pakninger og O-ringe til gribeklodser i metaldetekterbart gummi, og vi kan levere netop de størrelser og det antal, du ønsker.


Fælles for RG Detectlines produkter er, at de kan spores enten via røntgen- eller en metaldetektor og derfor lever op til de krav om sporbarhed, som både EU og andre nationale direktiver foreskriver. Endvidere er produkterne lette at rengøre, ligesom flere af dem både kan holde til høje og lave temperaturer og kan tåle stød og fald uden at splintre. Dette gælder blandt andet vores kuglepenne, stopure og afmærkningstacks.

For yderligere oplysninger se RG Detectline.