Offshore

Rom Gummi producerer skibsfendere til offshoreindustrien primært inden for havvindmøllebranchen via selskabet RG Seasight Fenders. Ud over kerneproduktet, anløbsfendere, producerer vi også hjørne- og sidefendere. Fenderne består både af standardsystemer og skræddersyede løsninger, som alle uanset type tilpasses det enkelte skib.

Vores fendere er fremstillet af kvalitetsgummi og derfor meget modstandsdygtige overfor påvirkningerne af havvand, ozon og ultraviolette stråler. Dette betyder, at fenderne til trods for svære betingelser har en lang holdbarhed. Endvidere har vi udviklet en monteringsplade støbt ind i fenderen,


som boltes direkte på skibet, hvorved fenderne holder længere, ligesom de er nemme at montere og udskifte.

For at sikre dine fendere den rette vedligeholdelse og dermed flest mulige dage på havet tilbyder RG Seasight Fenders en serviceordning, kaldet RG Care, som består af tre forskellige vedligeholdelsespakker. Det er muligt at vælge en eller flere pakker, og vælger du dem alle, forlænger vi garantien på din fender. Desuden kan pakkerne indrettes efter netop dine behov, idet du kan vælge én pakke for din anløbsfender og en anden eller slet ingen for dine sidefendere.

Uanset hvilken fender vi producerer, er konstruktionen altid nøje gennemtænkt og tilpasset de forhold, fenderen skal fungere under. Samtidig udvikler vi hele tiden vores fendere baseret på vores mangeårige erfaring, og vi har blandet andet udviklet letvægtsfendere og specielle mønstre i gummiet, som sikrer den nødvendige friktion ved anløb af møllen.

For yderligere oplysninger se RG Seasight Fenders.