BYGGEINDUSTRI

Gummiprodukter til byggeindustrien

Gummiprodukter til netop dit projekt, som leveres når du skal bruge dem.

Dine fordele ved at vælge os som leverandør

Levering (næsten) med det samme

Vi ved, at du nogle gange står i situationer, hvor du har brug for hurtig leverance nu og her. Af samme grund har vi et fleksibelt produktionsapparat, der gør os i stand til at producere og levere hurtigt. Vi arbejder også gerne om natten, så vi kan have netop dine emner klar næste morgen. Hvis du ved, at du ofte står og mangler et specifikt gummiprodukt, lagerfører vi også gerne for dig. Lynhurtig levering er en del af vores DNA. 

I alle afskygninger i alle størrelser

Hvad end du har brug for neopren mellemlæg eller en mere kompliceret gummiløsning til dit byggeprojekt, kan vi hjælpe dig. Vores kompetencer spænder vidt, når det drejer sig om leverancer til byggeindustrien. For os er det ikke afgørende, om du har brug for fx 1 eller 1000 emner. Vi leverer gummiløsninger i alle størrelser og afskygninger – uanset hvor få eller mange du skal bruge.

Fra 1 til 1000-vis af gummiemner

Hvad end du mangler et enkelt eksemplar af et særligt gummiprodukt, rller du har brug for en serie af standard-gummiemner, kan vi hjælpe dig. Vores kapacitet er stor, og vi kan håndtere selv meget omfattende opgaver. Vi producerer alle former for gummiprodukter til byggeindustrien lige fra neopren mellemlæg og trinlydsdæmpning til gummitætninger og elastomer bærelejer.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten

Er du i tvivl om, hvilken gummikvalitet du skal gå efter? Spørger du os, hjælper vi dig gerne med at vælge den kvalitet, der betaler sig i forhold til brugssituationen. Vi producerer i alle tænkelige kvaliteter. Produktionen foregår i Danmark på vores egen fabrik i Lemvig. Det sikrer homogene produkter med lang levetid.

 

Godkendte gummiprodukter

Du kan med god samvittighed bruge vores produkter i dit byggeprojekt. Vi har styr på kvaliteten af gummi, og vi har gummi der f.eks. er godkendt efter internationale brandnormer, og gummi som kan indgå i svanemærket byggeri.

Noget for dig?

Har du et specifikt gummiprodukt eller en serieproduktion i tankerne? Vi vil gerne regne på det. Det er gratis og uforpligtende at få et tilbud.

Få et gratis tilbud

Vi producerer og bearbejder selv in-house

God service og gedigne løsninger er ufravigelige parametre for os. Derfor har vi produktion og bearbejdning in-house. På den måde kan vi altid stå inde for kvaliteten, og sørge for hurtig levering når det virkeligt gælder. Derudover udvider vi løbende maskinparken, således vi kan hjælpe vores kunder på bedst mulige måde.

 

Vi leverer den gummiløsning, du mangler

Uanset hvilken form for gummiløsning du har brug for, kan vi hjælpe dig. Vi udvikler også gerne nye produkter i samarbejde med dig og dine kollegaer. Se her, hvilke gummiløsninger vi bl.a. kan lave til dig:

Neopren mellemlæg til f.eks. stål- og altanbyggeri

Tætningslister og -profiler

Elastomer bære- og brolejer

EPDM membran- og inddækningsdug

Trinlydsdæmpning til f.eks. altaner

Gummihylser til betonstøberi

Gummiløsninger til byggeindustrien til rette tid

Søger du en leverandør, som kan levere gummiløsninger til tiden? Siden 1983 har vi leveret gummiprodukter til byggeprojekter, herunder stålbyggeri, betonbyggeri, trapper og altaner, ventilationsbranchen samt modulbyggeri. Det har givet os en stor viden omkring gummiprodukter og ikke mindst vigtigheden af hurtig levering. Vi deler gerne vores viden med dig, og hjælper med at sikre din deadline.

38

års erfaring

+30

specialister

24/7

produktion

ISO

9001 certificeret

Her er nogle af vores kunder

På vores kundelister finder du alt fra stålkonstruktører til store totalentreprenører.

Få et gratis tilbud på gummiløsninger til dit byggeprojekt?

Har du et specifikt gummiprodukt eller en gummiløsning i tankerne? Vi vil gerne regne på det. Det er gratis og uforpligtende at få et tilbud.

Kontakt os

Vi har både tid og lyst til en snak.

Filip Knudsen

Account Manager, intern

smartphone+45 3057 7098

mailE-mail

Filip Knudsen

Bliv ringet op

Skriv dit telefonnummer. Så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.
keyboard_arrow_up
Loading...