RENOVERING AF FISKERIPRODUKTER

 

 

Vi ved, at renovering af gummi betaler sig

Et defekt fiskeredskab kan koste dig dyrt, hvis der er hul i en fiskepumpeslange, eller en kugle er gået i stykker. Det ved du. Men ved du også, at reparation af gummiemner til fiskeri ofte betaler sig? Sætter du os på opgaven, kan vi typisk reparere dit gummiprodukt og levere det tilbage i en kvalitet, der holder lige så længe som et nyt.

RG Rom Gummi har i mere end 30 år produceret og udviklet kundespecifikke gummi, - plast og skumløsninger til drift- og vedligeholdsudstyr til infrastrukturen. Vi er leveringsdygtige i et bredt udvalg af løsninger, der strækker sig fra sneplovskær i slidstærk gummi, til belægning af gummi på udsatte sliddele som beskyttelse. 
 

Vi er bl.a. leveringsdygtige i:

  • Sneplovskær 
  • Besykttelse af sliddele med gummi eller polyurea
  • Fendere & Buffere
  • Stænklapper
  • Profiler og lister

Få fat på os døgnet rundt alle ugens dage

Lynhurtig levering er en del af vores DNA. Og derfor sætter vi gerne alle sejl ind og arbejder 24/7, hvis din opgave kræver det.

Hurtig produktion og ekspres levering 

Kommer du for eksempel i havn kl. 22 og har brug for en ny garnrederkugle næste morgen, kan vi oftest løse opgaven – nu og her.

Specialudviklet gummikvalitet 

Vi har specialudviklet en gummikvalitet, der er optimal for fiskeindustrien. Vi varmvulkaniserer alle vores samlinger og garanterer dig derfor et gummiprodukt, der holder længere – uanset om du har brug for en fiskepumpe eller en rulle til dybvandshaler.

Relaterede cases

Her kan du se nogle af de spændende cases vi har leveret til fiskeindustrien. Du kan finde mange andre cases som vi har leveret til andre industrier på vores hjemmeside. 

Se andre cases

Vi producerer fiskeriprodukter af enhver art

Siden 1983 har vi produceret gummiprodukter til fiskeindustrien. Derfor tør vi godt kalde os for specialister, hvad end du har brug for fra transportruller og ruller til dybvandshalere eller kraftblokke og garntromler. Vi er desuden dygtige til at lægge naturgummi på kugler i alle størrelser og gummi på ruller – ligesom vi laver overtræk, bånd og kugler til alle slags nethalere og netklarere.

Når det handler om fiskeri, er kvalitet et ufravigeligt parameter. Derfor har vi specialudviklet en gummikvalitet, der er optimal for fiskeindustrien. Vi varmvulkaniserer alle vores samlinger og garanterer dig derfor et gummiprodukt, der holder længere – uanset om du har brug for en fiskepumpe eller en rulle til dybvandshaler.


*Varmvulkanisering er en fremstillingsproces hvor gummiet udsættes for tryk og varme i en Autoklave (ovn).

Jesper Berg Kristensen

Direktør & Salgschef

smartphone+45 2174 5077

mailE-mail

Jesper Berg Kristensen

Bliv ringet op

Skriv dit telefonnummer. Så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.
keyboard_arrow_up
Loading...