RØNTGEN- OG METALDETEKTERBARE PRODUKTER

 

 

En serie af sporbare produkter

I 2010 oprettede RG Rom Gummi afdelingen RG Detectline, hvis sortiment består af røntgen- og metaldetekterbare produkter til produktion af fødevarer og medicin. Produkter, der skal hjælpe den enkelte fødevare- eller medicinalvirksomhed med at skabe tryghed og sikkerhed for renheden af deres produkt.

RG Detectline forhandler både røntgen- og metaldetekterbare produkter i forskellige materialer produceret af erfarne og certificerede underleverandører, og metaldetekterbare gummiprodukter produceret af RG Detectline selv. De produkter, vi distribuerer, består af kontorartikler, hygiejneprodukter samt industrielle produkter såsom kuglepenne, hårnet og sikkerhedsknive. Mens de metaldetekterbare gummiprodukter, vi selv producerer, blandt andet består af transportbånd, pakninger og O-ringe.

Besøg RG Detectline

RG Rom Gummi har 38 års erfaring som leverandør og producent af gummi- løsninger og produkter til fødevareindustrien, her under fiskeforarbejdnings-virksomheder. Vores kendskab til handelsnormer og varestandarder indenfor fødevarer er stort, og vi kan tilbyde et bredt udvalg af gummi-, skum- og plastprodukter som er fødevareegnet og sporbare.

Vi er specialister i udvikling og efterfølgende produktion af kundetilpassede løsninger i teknisk gummi, skum og plast. Med vores in-house produktion og maskinpark i Lemvig, er du sikret mange muligheder, høj kvalitet og hurtig produktionstid.

Vi er blandt andet leveringsdygtige i:

  • Fladpakninger

  • Flexforbindelser

  • Hjul & Valser

  • Kompensatorer - se katalog

  • Manchetter - se katalog

  • P627 Nitril

  • Renovering af gummiprodukter

  • Silikone

Kontakt os

Vi har både tid og lyst til en snak.

Michelle Kragelund

Salg & Kundeservice, RG Detectline

smartphone+45 2226 6269

mailE-mail

Michelle Kragelund

Bliv ringet op

Skriv dit telefonnummer. Så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.
keyboard_arrow_up
Loading...