Gummivalser i en uovertruffen kvalitet

RG Rom Gummi er førende i produktion og renovering af gummivalser til alle industrier. Med vores moderne in-house maskinpark kan vi levere alle typer valser i en uovertruffen kvalitet og holdbarhed takket være vores kompetencer indenfor varmvulkanisering og 40 års erfaring.Vi kan fremtille vores valser og tromler i et fødevareegnet materiale, så de uden problemer kan anvendes i en fødevareproduktion. Vi kan ligeledes også levere komplette emner inkl. stålkerne efter jeres kravspecifikation. Med vores kompetencer indenfor varmvulkanisering i autoklaver, er vi leveringsdygtige nogle af de største og mest slidstærke gummivalser og hjul i Danmark. 

Renovering af hjul og valser

Vi ved, at det er kritisk når en valse pludselig bli’r defekt, eller skal udskiftes pga. slid. Derfor tilbyder vi hurtig renovering af gummivalser med en leveringstid på kun få dage, hvis du står i en kritisk situation. Vi fjerner den gamle belægning og lægger den nye ønsket belægning på. Vi har mulighed for efterbenadling i form afdregning, slibning, pinolhøjde eller rilning. 

Se eksempler

"RG Rom Gummi er en seriøs samarbejdspartner, som vi har arbejdet med i 4-5 år"

" Til fremstilling og renovering af gummivalser og tromler, har de altid udvist dygtighed og stor fleksibilitet i deres arbejde og performance. Der har aldrig været kvalitetsproblemer af nogen art, hvilket er et kæmpe plus i bogen. RG Rom Gummi er altid hurtige til at sætte sig ind i vores problemstillinger og er meget løsningsorienterede. Vi er meget glade for samarbejdet, som vi også ønsker at udvide til andre komponenter i fremtiden.

RG Rom Gummi har formået at øge kvalitet og performance med en solid og stærk vulkanisering af gummibelægning på vores valser og tromler. Det holder og har givet os positiv anerkendelse fra vores kunder rundt om i verden. I vores dagligdag betyder fleksibilitet, kvalitet, den rigtige pris samt konstruktivt samarbejde rigtig meget. Alt det leverer RG Rom Gummi til perfektion.  – så vi er meget tilfredse og kan kun anbefale andre at bruge RG Rom Gummi som samarbejdspartner.

Mads L. Lyndrup
Strategisk Indkøbschef

cimbria

Eksempler på valser & hjul

Få et gratis tilbud på et hjul eller en valse

Har du en specifik størrelse eller en forespørgsel på en specialløsning i tankerne? Vi vil gerne regne på det. Det er gratis og uforpligtende at få et tilbud.

Kontakt os

Vi har både tid og lyst til en snak.

Flemming Krogh

Senior Sales Manager

smartphone+45 40174600

mailE-mail

Flemming Krogh

Bliv ringet op

Skriv dit telefonnummer. Så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.
keyboard_arrow_up
Loading...