BARE ROLIG, DU ER IKKE GÅET FORKERT

Grunden til at du er havnet her, og ikke på Olet Industrigummis hjemmeside er fordi Olet Industrigummi A/S den 1. juni 2022, blev opkøbt og overtaget af RG Rom Gummi A/S. I den forbindelse fusioneres de to selskaber pr. 1/1-2023, hvormed Olet Industrigummi A/S ophører og fremover bliver en del af RG Rom Gummi A/S.

Vi kan fra RG ROM GUMMI garantere, at overtagelsen ikke får negativ betydning for dig, der måske har været tidligere kunde hos Olet Industrigummi. Vi har selvfølgelig bevaret Olet Industrigummis kompetencer indenfor støbte gummiløsninger, og implementeret dem i vores iforvejen store og moderne in-house produktion. 

Vi har siden 1983 udviklet og produceret kundespecifikke gummiløsninger, og er i dag blandt landets største og mest alsidige in-house producenter og leverandører af tekniske løsniger i gummi, plast og skum til alle industrier.

BESØG VORES HJEMMESIDE 

FLERE PRODUKTER & MULIGHEDER

Overtagelsen kommer til at give jer, som er tidligere kunder hos Olet Industrigummi, helt nye muligheder, ikke bare indenfor gummiløsninger, men også produkter og løsninger i teknisk plast og skum. 

Se produktgrupper 

HURTIG PRODUKTION OG LEVERING 

Vi ved, at driftstop i produktionen er kostbart og hvert sekundt tæller. Derfor kan I altid få fat på os 24/7 alle ugens dage, og vi arbejder gerne om natten, så vi kan have jeres emner klar næste morgen. Vi har en stor og moderne maskinpark der giver os en række in-house kompetencer til produktion af kundespecfikke gummiløsninger. Af kompetencer kan bl.a. nævnes Varmvulkanisering, Gummistøbning, Digital Cutting, Splitning, Stansning, CNC-Fræsning og CNC-Drejning.

Se kompetencer

 

HAR DU SPØRGSMÅL 

Har du spørgsmål til overtagelsen eller står du og skal bruge en løsning i teknisk gummi, skum eller plast, så tøv ikke med at holde dig tilbage. 

Kontakt os

keyboard_arrow_up
Loading...