IN-HOUSE PRODUCENT AF LØSNINGER I GUMMI, PLAST OG SKUM.

 

Med vores alsidige og moderne produktionsfaciliteter i Lemvig har vi kompetencerne og maskinerne til både at producere og arbejde med alt indenfor teknisk gummi, skum og plast, hurtigt og effektivt. Det betyder, at I kun skal forholde jer til én leverandør med garanti for høj kvalitet og service i hele processen.

Af kompetencer kan bl.a. nævnes Varmvulkanisering, Gummistøbning, Digital Cutting, Splitning, Stansning, CNC-Fræsning og CNC-Drejning.

 

SE VORES KOMPETENCER

IN-HOUSE PRODUCENT AF LØSNINGER I GUMMI, PLAST OG SKUM

Med vores alsidige og moderne produktionsfaciliteter i Lemvig har vi kompetencerne og maskinerne til både at producere og arbejde med alt indenfor teknisk gummi, skum og plast, hurtigt og effektivt. Det betyder, at I kun skal forholde jer til én leverandør med garanti for høj kvalitet og service i hele processen.

Af kompetencer kan bl.a. nævnes Varmvulkanisering, Gummistøbning, Digital Cutting, Splitning, CNC-Fræsning og CNC-Drejning.

 

SE HVAD VI KAN

ALSIDIG PRODUCENT OG LEVERANDØR.

Størstedelen af vores løsninger og produkter er kundetilpasset efter individuelle krav og specifikationer. Med vores store og moderne produktionsfaciliteter i Lemvig, har vi kompetencerne til både at producere og arbejde med alt indenfor teknisk gummi, skum og plast, hurtigt og effektivt. Udover vores kundespecifikke løsninger finder du også et program af standardprodukter og halvfabrikata.

SE PRODUKTGRUPPER

VÆRDIFULD VIDEN OG KNOWHOW.

Vi har arbejdet med udvikling og produktion af gummiløsninger siden 1983. Vores mange års viden og kendskab til materialer, håndværk og produktionsmetoder sikrer jer, udover den rette løsning, et gnidningsfrit forløb fra udvikling til produktion. Uanset om I har brug for support i de indledende faser af et udviklingsprojekt eller allerede har veldefinerede specifikationer, er vores tilgang altid at levere den mest fornuftige og optimale løsning, der opfylder jeres krav. Stol på vores dokumenterede track record, og lad os være jeres samarbejdspartner til jeres næste gummiløsning. 

HURTIG PRODUKTION OG LEVERING.

 

Vi ved, at driftstop i produktionen er kostbart og hvert sekundt tæller. Derfor kan I altid få fat på os 24/7 alle ugens dage, og vi arbejder gerne om natten, så vi kan have jeres emner klar næste morgen. 

 

 Ingen anmærker på de seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen.

KOM HELT TÆT PÅ.

Følg med på vores LinkedIn og kom helt tæt på vores hverdag og spændende projekter vi producerer i teknisk gummi, plast og skum. Der er god grund til at følge os, vi lægger nemlig et nyt spændende projekt op hver uge.


BESØG VORES LINKEDIN

REFERENCER OG KUNDECASES.

Hos RG ROM GUMMI er vi stolte af, at være foretrukken leverandør og producent af løsninger i gummi, plast eller skum hos et stort antal af kunder i ind- og udland. 
Vi har derfor en masse spændende cases, som du kan lade dig inspirere af her.

SE CASES

STOR ALSIDIGHED BETYDER MANGE INDUSTRIER.

Som en af Danmarks største producenter af løsninger i gummi, plast og skum har vi kompetencerne til at levere til stort set alle industrier. Vores løsninger dækker bredt inden for industrierne bygge- og anlæg, energi, elektronik, fiskeri, fødevare, health-care, landbrug, maskinindustri, maritim, offshore og transport.

SE INDUSTRIER

keyboard_arrow_up
Loading...