VI ER EN IN-HOUSE PRODUCENT AF LØSNINGER I TEKNISK GUMMI, PLAST OG SKUM TIL ALLE INDUSTRIER.

DET KAN DU FORVENTE AF OS.

Som en full-service produktionsvirksomhed med egne in-house produktionsfaciliteter, er vi i stand til at udvikle og producere kundespecifikke løsninger i teknisk gummi, plast eller skum. Vores mange års kendskab til materialer og produktionsmetoder sikrer jer et effektivt forløb fra produktion til levering. Vi stræber efter at levere den mest fornuftige og bedste løsning, der lever op til jeres kravspecifikationer.

HURTIG PRODUKTION OG LEVERING. 

Vi ved, at driftstop i produktionen er kostbart og hvert sekundt tæller. Derfor kan I altid få fat på os 24/7 alle ugens dage, og vi arbejder gerne om natten, så vi kan have jeres emner klar næste morgen. 

DEN HELT RIGTIGE KVALITET.

Vi bruger anerkendte europæiske råvareleverandører, og tilbyder også gummiprodukter som er FDA godkendte, fødevareegnet, detekterbare, eller må indgå i svanemærket byggeri. 

DEN HELT RIGTIGE LØSNING.  

Vi har en stor og moderne maskinpark i Lemvig, hvor vi både kan producere og arbejde med alt indenfor teknisk gummi, plast og skum, hurtigt og effektivt. Det betyder også, at I kun skal forholde jer til én leverandør hvilket skaber garanti for høj kvalitet og service i hele processen.


DET HELE STARTEDE I 1983 MED LOKALE FISKEKUTTERE. 

Det hele startede i 1983, hvor vi begyndte at producere og renovere gummiprodukter til de lokale fiskekuttere i Lemvig og omegn. I løbet af de første år udviklede vi en ny gummikvalitet der kunne modstå de barske forhold i fiskeindustrien, og specialiserede os samtidig i varmvulkanisering af gummi. Denne kombination betød, at vi nu kunne tilbyde helt nye gummiløsninger til fiskeindustrien i en holdbarhed og slidstyrke som aldrig var set før. 

Meget er sket siden 1983, men én ting som ikke har forandret sig er, at vi stadig producerer og udvikler nogle af de mest holdbare gummi-løsninger den dag idag - ikke bare til fiske-industrien, men alle industrier over hele kloden. 
Vi har sidenhen udvidet vores faglighed, kompetencer og viden, så vi idag også kan producere og udvikle løsninger indenfor teknisk plast og skum. 

 

40

års erfaring

+70

specialister

24/7

produktion

ISO

9001:2015 certificeret
14001:2015 certificeret
45001:2018 certificeret

AAA

Bisnode Rating

2x

Børsen Gazelle

MISSION

HVORFOR VI ER HER.

Vi skaber markedets bedste rammer for leverancer af varmvulkaniserede gummiprodukter gennem professionel rådgivning, troværdig sparring, effektiv styring og stor fleksibilitet.

 

VISION

HVAD VI STRÆBER EFTER. 

Vi vil være og derfor også anerkendes som Europas førende leverandør af varmvulkaniserede gummiprodukter til alle former for industrivirksomheder – herunder også fiske- og offshore.

Martin Jørgensen

Salgschef, Industri

smartphone+45 3057 7098

mailE-mail

Martin Jørgensen

BRUG FOR VEJLEDNING?

Tag endelig fat i en af vores specialister. I tæt samarbejde med vores kunder, producerer vi kundespecifikke løsninger i gummi, plast og skum til alle industrier. Udfyld formularen, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.
keyboard_arrow_up
Loading...