Vi er en in-house 
produktionsvirksomhed der producerer løsninger i teknisk gummi, plast eller skum 

Det kan du forvente af os 

Som en full-service produktionsvirksomhed med egne in-house produktionsfaciliteter, er vi i stand til at udvikle og producere utallige løsninger i teknisk gummi, plast eller skum. Vores mange års kendskab til materialer og produktionsmetoder sikrer jer et effektivt forløb fra udvikling og produktion. Uanset om jeres behov er at starte fra bunden med et udviklingsprojekt, eller om kravsspecifikationerne allerede er på plads, er vores tilgang at levere den mest fornuftige og bedste løsning der lever op til jeres krav.

Vi lever af at levere hurtigt

En af vores kernekompetencer er at levere hurtigt. Vi ved, at tiden ofte koster dig dyrt. Derfor har vi et fleksibelt produktionsapparat. Og når opgaven kræver det, arbejder vi gerne både i dag- og nathold. Det kan hurtigt spare dig for mange timers nedetid.

Den rigtige kvalitet

Vi kan producere i (næsten) alle former for gummikvaliteter. For os er det ikke afgørende. Men vi undlader ikke at rådgive dig om, hvilken kvalitet der bedst betaler sig til opgaven. Vi har en ufravigelig leveregel om altid at levere den rigtige kvalitet fra første snak til det færdige produkt.

Længere levetid

Vi producerer formstøbte artikler i gummi primært gennem processen varmvulkanisering. En proces, hvor gummiet flyder sammen og bliver formstabilt ved hjælp af tryk og varme. Det sikrer homogene produkter med lang levetid.


Det hele startede i 1983 med lokale fiskekuttere 

Det hele startede i 1983, hvor vi begyndte at producere og renovere gummiprodukter til de lokale fiskekuttere i Lemvig og omegn. I løbet af de første år udviklede vi en ny gummikvalitet der kunne modstå de barske forhold i fiskeindustrien, og specialiserede os samtidig i varmvulkanisering af gummi. Denne kombination betød, at vi nu kunne tilbyde helt nye gummiløsninger til fiskeindustrien i en holdbarhed og slidstyrke som aldrig var set før. 

Meget er sket siden 1983, men én ting som ikke har forandret sig er, at vi stadig producerer og udvikler nogle af de mest holdbare gummi-løsninger den dag idag - ikke bare til fiske-industrien, men alle industrier over hele kloden. 
Vi har sidenhen udvidet vores faglighed, kompetencer og viden, så vi idag også kan producere og udvikle løsninger indenfor teknisk plast og skum. 

 

38

års erfaring

+30

specialister

24/7

produktion

ISO

9001 certificeret

AAA

Bisnode Rating

2x

Børsen Gazelle

MISSION

Hvorfor vi er her

Vi skaber markedets bedste rammer for leverancer af varmvulkaniserede gummiprodukter gennem professionel rådgivning, troværdig sparring, effektiv styring og stor fleksibilitet.
 

VISION

Hvad vi stræber efter

Vi vil være og derfor også anerkendes som Europas førende leverandør af varmvulkaniserede gummiprodukter til alle former for industrivirksomheder – herunder også fiske- og offshore.

Du kommer i godt selskab

Vores kunder spænder bredt. Nogle i samme branche og andre i en særlig niche. Nogle er danske andre udenlandske. Med andre ord: Vi producerer gummiprodukter til alle typer af virksomheder. Små som store.

Få et gratis tilbud på en løsning i gummi,- plast,- eller skum

Har du en specifik løsning i teknisk gummi, plast eller skum? Vi vil gerne regne på det. Det er gratis og uforpligtende at få et tilbud.

Kontakt os

Vi har både tid og lyst til en snak.

Flemming Krogh

Head of Sales - Offshore

smartphone+45 40174600

mailE-mail

Flemming Krogh

Bliv ringet op

Skriv dit telefonnummer. Så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.
keyboard_arrow_up
Loading...