RG Group Brochure

Denne brochure er til dig, som ønsker at få et hurtigt overblik over hvilke gummi- produkter og løsninger RG Rom Gummi A/S er leveringsdygtige i. Brochuren tager blot udgangspunkt i et udvalg af produkter og løsninger på tværs af forskellige industrier. Det betyder, at der findes massere af produkter og løsninger som ikke er nævnt i denne brochure. 

Download brochure

RG Havne- og skibsfendere

Denne brochure er til dig, som ønsker at få et overblik over hvilke havne- og skibsfendere RG Rom Gummi A/S er leveringsdygtige i.

Download brochure

RG Plovskær

Denne brochure er til dig, som ønsker at få et overblik over hvilke gummi- og plovskær RG Rom Gummi A/S er leveringsdygtige i.

Download brochure

RG Profiler 

Denne brochure er til dig, som ønsker at få et overblik over hvilke gummi- og cellegummiprofiler RG Rom Gummi A/S er leveringsdygtige i. 

Download Brochure

RG Støbte Gummibælge

Denne brochure er til dig, som ønsker at få et overblik over hvilke støbte gummibælge RG Rom Gummi A/S er leveringsdygtige i. 

Download brochure

RG Svuppebælge

Denne brochure er til dig, som ønsker at få et overblik over hvilke svuppebælge RG Rom Gummi A/S er leveringsdygtige i.

Download brochure

RG Oppustelige bælge, Kompensatorer & Manchetter

Denne brochure er til dig, som ønsker at få et overblik over hvilke oppustelige bælge, gummikompensatorer og manchetter RG Rom Gummi A/S er leveringsdygtige i.

Download brochure

RG Vibrationsdæmpere

Denne brochure er til dig, som ønsker at få et overblik over hvilke vibrationsdæmpere RG Rom Gummi A/S er leveringsdygtige i.

Download brochure

RG Gummimåtter

Denne brochure er til dig, som ønsker at få et overblik over det store udvalg af gummimåtter RG Rom Gummi A/S er leveringsdygtige i. 

Download brochure

RG Gummiskema

Vi har samlet vores +30 års erfaring med teknisk gummi i et skema. Få et komplet overblik over gummityper, deres egenskaber, resitstens og bearbejdningsmuligheder m.m.

Download Gummiskema


keyboard_arrow_up
Loading...