RG ROM GUMMI

Denne brochure er til dig, som ønsker at få et overblik over hvilke kompetencer, produktionsmetoder og løsninger vi kan tilbyde i teknisk gummi, plast og skum hos RG ROM GUMMI. Brochuren tager blot udgangspunkt i et udvalg af produkter og løsninger på tværs af forskellige industrier. Det betyder, at der findes massere af produkter og løsninger som ikke er nævnt i denne brochure. 

Se Brochure 

Offshore & Vind 

Denne brochure er til dig, som ønsker at få et overblik over hvad RG Rom Gummi A/S kan tilbyde af gummi,- plast og skum løsninger til Offshore- og vindindustrien

Download Brochrue 

RG SEASIGHT FENDERS 

Denne brochure er til dig, som ønsker at få et overblik over vores specielle RG SEASIGHT FENDERS - en specialudviklet og førende gummifender-løsning til CTV'ere (Crew Transfer Vessel). 

Download brochure

Fiskeindustrien

Denne brochure er til dig, som ønsker at få et overblik over hvad RG Rom Gummi A/S kan tilbyde af gummiprodukter til fiskeindustrien. 

Download brochure

RG Oppustelige bælge, Kompensatorer & Manchetter

Denne brochure er til dig, som ønsker at få et overblik over hvilke oppustelige bælge, gummikompensatorer og manchetter RG Rom Gummi A/S er leveringsdygtige i.

Download brochure

Fødevareindustrien

Denne brochure er til dig, som ønsker at få et overblik over hvad RG Rom Gummi A/S kan tilbyde af gummi, - plast og skumprodukter og løsninger til fødevareindustrien

Download brochure

RG Plovskær

Denne brochure er til dig, som ønsker at få et overblik over hvilke gummi- og plovskær RG Rom Gummi A/S er leveringsdygtige i.

Download brochure

RG Standard Profiler 

Denne brochure er til dig, som ønsker at få et overblik over hvilke standard gummi- og cellegummiprofiler RG Rom Gummi A/S er leveringsdygtige i. 

Download Brochure

Effektiv beskyttelse af Sugehoveder

Denne brochure er til dig, som ønsker at få et indblik i hvordan vi kan beskytte udsatte sliddele med et holdbart og slidstærkt lag varmvulkaniseret gummi.

Se Brochure

RG Gummiskema

Vi har samlet vores +30 års erfaring med teknisk gummi i et skema. Få et komplet overblik over gummityper, deres egenskaber, resitstens og bearbejdningsmuligheder m.m.

Download Gummiskema


keyboard_arrow_up
Loading...