FÅ TILSENDT VORES BROCHURE DIGITALT.

Denne brochure er til dig, som ønsker at få et overblik over hvilke kompetencer, produktionsmetoder og løsninger vi kan tilbyde i teknisk gummi, plast og skum. Brochuren tager blot udgangspunkt i et udvalg af produkter og løsninger på tværs af forskellige industrier. Det betyder, at der findes massere af produkter og løsninger som ikke er nævnt i denne brochure. 

Offshore & Vind 

Denne brochure er til dig, som ønsker at få et overblik over hvad RG Rom Gummi A/S kan tilbyde af gummi,- plast og skum løsninger til Offshore- og vindindustrien

Download Brochrue 

Gummistøbning

Denne brochure er til dig, som ønsker at få et overblik over vores mange muligheder og kompetencer indenfor gummistøbning. RG ROM GUMMI er blandt de førende in-house producenter af støbte gummiløsninger til alle industrier. 

Download brochure

Fiskeindustrien

Denne brochure er til dig, som ønsker at få et overblik over hvad RG ROM GUMMI kan tilbyde af gummiprodukter til fiskeindustrien. 

Download brochure

RG Oppustelige bælge, Kompensatorer & Manchetter

Denne brochure er til dig, som ønsker at få et overblik over hvilke oppustelige bælge, gummikompensatorer og manchetter RG Rom Gummi A/S er leveringsdygtige i.

Download brochure

RG Plovskær

Denne brochure er til dig, som ønsker at få et overblik over hvilke gummi- og plovskær RG Rom Gummi A/S er leveringsdygtige i.

Download brochure

RG Standard Profiler 

Denne brochure er til dig, som ønsker at få et overblik over hvilke standard gummi- og cellegummiprofiler RG Rom Gummi A/S er leveringsdygtige i. 

Download Brochure

RG Gummiskema

Vi har samlet vores +30 års erfaring med teknisk gummi i et skema. Få et komplet overblik over gummityper, deres egenskaber, resitstens og bearbejdningsmuligheder m.m.

Download Gummiskema


keyboard_arrow_up
Loading...