RG Group Brochure

Denne brochure er til dig, som ønsker at få et hurtigt overblik over hvilke gummi- produkter og løsninger RG Rom Gummi A/S er leveringsdygtige i. Brochuren tager blot udgangspunkt i et udvalg af produkter og løsninger på tværs af forskellige industrier. Det betyder, at der findes massere af produkter og løsninger som ikke er nævnt i denne brochure. 

Download brochure

Byggeindustrien

Denne brochure er til dig, som ønsker at få et overblik over hvad RG Rom Gummi A/S kan tilbyde af gummi- produkter og løsninger målrettet til byggeindustrien.

Download Brochrue 

Fødevareindustrien

Denne brochure er til dig, som ønsker at få et overblik over hvad RG Rom Gummi A/S kan tilbyde af gummi, - plast og skumprodukter og løsninger til fødevareindustrien

Download brochure

Fiskeindustrien

Denne brochure er til dig, som ønsker at få et overblik over hvad RG Rom Gummi A/S kan tilbyde af gummiprodukter til fiskeindustrien. 

Download brochure

RG Havne- og skibsfendere

Denne brochure er til dig, som ønsker at få et overblik over hvilke havne- og skibsfendere RG Rom Gummi A/S er leveringsdygtige i.

Download brochure

RG Plovskær

Denne brochure er til dig, som ønsker at få et overblik over hvilke gummi- og plovskær RG Rom Gummi A/S er leveringsdygtige i.

Download brochure

RG Profiler 

Denne brochure er til dig, som ønsker at få et overblik over hvilke gummi- og cellegummiprofiler RG Rom Gummi A/S er leveringsdygtige i. 

Download Brochure

RG Støbte Gummibælge

Denne brochure er til dig, som ønsker at få et overblik over hvilke støbte gummibælge RG Rom Gummi A/S er leveringsdygtige i. 

Download brochure

RG Svuppebælge

Denne brochure er til dig, som ønsker at få et overblik over hvilke svuppebælge RG Rom Gummi A/S er leveringsdygtige i.

Download brochure

RG Oppustelige bælge, Kompensatorer & Manchetter

Denne brochure er til dig, som ønsker at få et overblik over hvilke oppustelige bælge, gummikompensatorer og manchetter RG Rom Gummi A/S er leveringsdygtige i.

Download brochure

RG Vibrationsdæmpere

Denne brochure er til dig, som ønsker at få et overblik over hvilke vibrationsdæmpere RG Rom Gummi A/S er leveringsdygtige i.

Download brochure

RG Gummimåtter

Denne brochure er til dig, som ønsker at få et overblik over det store udvalg af gummimåtter RG Rom Gummi A/S er leveringsdygtige i. 

Download brochure

RG Beskyttelse af Vognbunde

Denne brochure er til dig, som ønsker at få et indblik i vores unikke beskyttelse til vognbunde. Uanset som det er en sættevogn eller trailer giver vores løsning en hurtig og effektiv beskyttelse og øget levetid for vognbunden.

Download brochure

RG Gummiskema

Vi har samlet vores +30 års erfaring med teknisk gummi i et skema. Få et komplet overblik over gummityper, deres egenskaber, resitstens og bearbejdningsmuligheder m.m.

Download Gummiskema


keyboard_arrow_up
Loading...