In-house producent af løsninger i teknisk gummi, - plast og skum

Værdifuld viden og knowhow

Vores mange års erfaring giver os et solidt kendskab til materialer, håndværk og produktionsmetoder som sikrer jer et effektivt forløb fra udvikling til produktion. Uanset om jeres behov er support i opstartsfasen af et udviklingsprojekt, eller om kravspecifikationerne allerede er på plads, er vores tilgang altid at levere den mest fornuftige og bedste løsning, der lever op til jeres krav. 

Hurtig produktion og ekspres levering

Vi ved, at driftstop i produktionen er kostbart og hvert sekundt tæller. Derfor kan I altid få fat på os 24/7 alle ugens dage. Vi har et fleksibelt og effektivt in-house produktionsapperat i Lemvig, og arbejder gerne om natten, så vi kan have jeres emner klar næste morgen. 

Den rigtige kvalitet

Vi kan producere i (næsten) alle former for gummikvaliteter og vi undlader ikke at rådgive dig om, hvilken kvalitet der bedst betaler sig til opgaven. Vi bruger anerkendte europæiske råvareleverandører, og tilbyder også gummiprodukter som er FDA godkendte, fødevareegnet, detekterbare, eller må indgå i svanemærket byggeri. 

OBS. 

Vores produktion holder sommerferie-lukket i uge 29 & 30. 

Følg med i vores projekter og løsninger

Vi har travlt med spændende projekter og løsninger i produktionen i Lemvig.
Følg med på vores LinkedIn og se hvordan vi bruger teknisk gummi, plast og skum til forskellige løsninger. Der er god grund til at følge os, vi lægger nemlig et nyt spændende projekt op hver uge.


Besøg vores LinkedIn

 

Se spændende projekter og cases som den første

Vi har travlt med spændende projekter og løsninger i produktionen i Lemvig.
Følg med på vores LinkedIn og se hvordan vi bruger teknisk gummi, plast og skum til forskellige løsninger. Der er god grund til at følge os, vi lægger nemlig et nyt spændende projekt op hver uge.


Besøg vores LinkedIn

keyboard_arrow_up
Loading...