FØDEVAREINDUSTRI

Vi producerer og leverer gummi, plast og skumløsninger med lang levetid til en lang række områder indenfor fødevareindustrien. Her kan bl.a. nævnes fiskeforarbejdning, kødbearbejdning, automatik & proces, bagerier og mejerier. 

Når det handler om gummi, plast og skumløsninger til fødevareindustrien, kan du roligt spørge os. Vi har stort kendskab til handelsnormer og varestandarder indenfor fødevarer, og tilbyder også løsninger der er metal- og detekterbare. Vi kender fødevarebranchen så godt, at vi ved, at hurtig levering ofte er altafgørende for dig. Derfor arbejder vi gerne 24/7, hvis du står og mangler et særligt produkt nu og her.

HURTIG PRODUKTION OG EKSPRES LEVERING

Vi har med vores produktionsfaciliteter og egen maskinpark i Lemvig kapacitet til at løse selv de største opgaver in-house. Vi tilbyder gerne at arbejde om natten, så vi kan have jeres emner klar næste morgen. 

FÅ FAT PÅ OS DØGNET RUNDT ALLE UGENS DAGE

Vi ved, at driftstop i produktionen er kostbart og hvert sekundt tæller. Derfor kan I altid få fat på os 24/7 alle ugens dage. 

HA' GOD SAMVITTIGHED MED GODKENDTE LØSNINGER

Vi bruger anerkendte europæiske råvareleverandører, og tilbyder også gummiprodukter som er FDA godkendte og fødevareegnet. Skal produkterne være detekterbare kan vi også tilbyde dette. 

Martin Jørgensen

Salgschef, Industri

smartphone+45 9782 2033

mailE-mail

Martin Jørgensen

BRUG FOR VEJLEDNING?

Tag endelig fat i en af vores specialister. I tæt samarbejde med vores kunder, producerer vi kundespecifikke løsninger i gummi, plast og skum til alle industrier. Udfyld formularen, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.
keyboard_arrow_up
Loading...