KOMPRESSIONSSTØBTE GUMMILØSNINGER

Med vores egne 19 forskellige kompressionsstøbere kan vi formstøbe gummiløsninger med et pres på mellem 15 og 1.200 tons. Det betyder, at vi hurtigt kan producere kompressionsstøbte gumiløsninger, små som store, i forskellige materialer og kvaliteter. Kompressionsstøbning er især velegnet til større formstøbte gummiløsninger i mindre serier, hvor kompleksiteten på emnet er forholdsvis enkel.

SPRØJTESTØBTE GUMMILØSNINGER

Med vores 8 sprøjtestøbnings-maskiner kan vi producere yderst komplekse formstøbte løsninger, der overholder ekstra høje krav til RAL-farver, ensartethed, kompleksitet, kvalitet og tolerancer. 
Det kan vi fordi støbningen sker i et lukket system, hvor gummiet har minimal kontakt til miljøet udenfor støbeformen, og risikoen for forurening af det færdige emne minimeres markant. Sprøjtestøbning har også den fordel at cyklustiden er lav, hvilket gør metoden velegnet til store produktserier på +10.000 stk. 

SPECIALISTER I FORMSTØBTE SILIKONE LØSNINGER

Som nogle af de få i markedet, har vi maskiner der er specialudviklet til sprøjtestøbning i silikone. Det betyder, at vi kan producere løsninger der har nogle unikke egenskaber som lang levetid, formidabel temperaturbestandighed (-70°C til 200°C), god ozon bestandighed, god træk- og rive styrke, gode pakningsegenskaber og stor elektrisk isolationsevne. 

Vi kam ligeledes sprøjtestøbe gummi direkte på komponenter i alu, metal, messing og stål. 

 

EKSEMPLER PÅ STØBTE GUMMILØSNINGER

Lille silikone komponent

Sugekop til løft af glas-elementer

Svingninsdæmper til vindmølletårn

Små pakninger i blå silikone

Afbryder tap

Gummihylse til betonindustri

Stor ventil til fødevareproduktion

OVERTRYKSVENTIL

Fleksibel bælg

Pakning til havmøllefundament

Små silikone pakninger

Silikone tastatur

IN-HOUSE PRODUKTION AF STØBEFORME 

Vi har mange års erfaring indenfor udvikling og produktion af støbeforme til enten kompressionsstøbning eller sprøjtestøbning. Vi kan i vores CNC- og maskinværksted hurtigt producere den helt rigtige støbeform til jeres projekt. Det betyder, at I altid er sikret en hurtig produktionstid og højeste kvalitet for jeres støbte gummiløsning når I vælger RG ROM GUMMI. 

Martin Jørgensen

Salgschef, Industri

smartphone+45 3057 7098

mailE-mail

Martin Jørgensen

BRUG FOR VEJLEDNING?

Tag endelig fat i en af vores specialister. I tæt samarbejde med vores kunder, producerer vi kundespecifikke løsninger til alle industrier. Udfyld formularen, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.
keyboard_arrow_up
Loading...