GUMMISTØBNING. 

FOR OS, ER KUN DET BEDSTE GODT NOK. 

RG ROM GUMMI tilbyder et omfattende udvalg af støbte gummiløsninger, der lever op til selv de strengeste krav inden for egenskaber, finish, kompleksitet, lovgivning, RAL-farver og tolerancer.

Vi har mere end 30 års erfaring inden for gummistøbning og er specialiserede i udvikling og produktion af skræddersyede gummiløsninger til forskellige krævende applikationer inden for fødevareindustrien, medicinalindustrien og maskinindustrien.

Vores erfarne hold af specialister står klar til at vejlede jer i valg af den rette gummi-compound og fremstillingsmetode, så I får den optimale løsning, der passer til jeres specifikke applikationer og behov.

AUTOMATISERET STØBNING. PERFEKT TIL SERIEPRODUKTIONER. 

Vores in-house produktion er ideel til fremstilling af store produktserier med krav om ensartethed, kvalitet og tolerancer. Med vores moderne sprøjtestøbningsmaskiner automatiserer vi støbningen og reducerer cyklustiden til et minimum. Dette muliggør hurtig og effektiv produktion af produktserier på +10.000 stk.

Sprøjtestøbning har den fordel, at jeres emner opnår en usædvanligt høj kvalitet. Dette skyldes, at støbningen foregår i et lukket system, hvor gummiet har minimal kontakt med det omgivende miljø uden for støbeformen. Derved minimeres risikoen for forurening af emnerne

IN-HOUSE PRODUKTION. FØRSTEKLASSES EMNER. 

 

SIKKERT SAMARBEJDE. MINIMAL VENTETID.

RG ROM GUMMI er det ideelle valg, hvis I søger en unik producent og samarbejdspartner der kan få jeres forespørgsler eller udviklingsprojekter sikkert i mål på imponerende kort tid.

Vores eget CNC-maskinværksted sikrer, at vi hurtigt kan producere de første udfaldsprøver til godkendelse og herefter starte produktionen af jeres færdige støbte emner.

UDVIKLING OG FREMSTILLING AF 
STØBEFORME I TOPKLASSE. 

For os er det vigtigt, at både kvaliteten og leveringstiden for vores støbte gummiløsninger er på førsteklasses niveau. Derfor stiller vi også store krav til de støbeforme som vi anvender, da de er afgørende for det færdige resultat. 

For at sikre en høj kvalitet og hurtig leveringstid på vores støbeforme, har vi investeret i et stort og moderne CNC-maskinværksted, hvor vi selv har mulighed for at udvikle og fremstille støbeforme til både kompressions- og sprøjtestøbning. Det betyder, at I med garanti får fremstillet en støbeform som er 100% optimeret og specificeret til jeres emne og kravspecifikationer. 

EKSEMPLER PÅ STØBTE GUMMILØSNINGER

SUGEKOP TIL VINDUESLØFTER

PAKNINGER

SPRØJTESTØBT EMNE

VIBRATIONSDÆMPER

MINI PAKNING STØBT DIREKTE PÅ ALUMINIUM

SVINGNINGSDÆMPER TIL VINDMØLLE

HØJPRÆCISIONS PAKNING TIL MEDICINAL

RENSEGRIS TIL FØDEVAREPRODUKTION

GUMMIHYLSE TIL HAVMØLLEFUNDAMENT

TASTATUR I SILIKONE

STUDSER DER TÅLER RESIN

OVERTRYKSVENTIL TIL FØDEVAREPRODUKTION

PAKNING TIL BLANDINGSBATTERI

STOR PAKNING TIL HAVMØLLE

MIKRO-PAKNINGER TIL BILVENTILER

TASTATUR I SILIKONE

FØDEVAREEGNET MEMBRAN

Martin Jørgensen

Salgschef, Industri

smartphone+45 9782 2033

mailE-mail

Martin Jørgensen

BRUG FOR VEJLEDNING?

Tag endelig fat i en af vores specialister. I tæt samarbejde med vores kunder, producerer vi kundespecifikke løsninger til alle industrier. Udfyld formularen, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.
keyboard_arrow_up
Loading...