EFFEKTIV BEKYTTELSE FORLÆNGER LEVETIDEN FOR SLIDPLADER MARKANT.

"Vi må bare indrømme, at RG ROM GUMMI lever op til deres ord, og leverer en gummiløsning der virkelig udkonkurrerer de slidplader, vi tidligere har brugt fra andre leverandører.

Holdbarheden på vores slidplader har altid været problematisk for os. Derfor har inspektionen af dem altid været en af de mindre sjove opgaver fordi vi ved, der både venter os ekstra arbejde og produktionsstop når slidpladerne skal udskiftes. Jeg var meget skeptisk da RG ROM GUMMI påstod, at deres egenudviklet varmvulkaniseret RG60-slidgummi er så holdbar, at det med garanti ville give vores slidplader en markant længere levetid. Vi har en del slidplader siddende i vores anlæg, og besluttede os for at give det en chance. Vi må bare indrømme, at RG ROM GUMMI lever op til deres ord, og leverer en gummiløsning der virkelig udkonkurrerer de slidplader, vi tidligere har brugt fra andre leverandører.

Nu har vi kørt med RG60-slidgummiet fra RG ROM GUMMI på vores slidplader i et stykke tid, men selv efter 9 måneders drift, var der ikke det mindste tegn på slid i gummiet. Med den imponerende holdbarhed forventer vi, at deres gummiløsning sagtens kan opnå en levetid på mindst 3 år, svarende til ca. 90.000 tons råmateriale. Den forlænget levetid betyder, at vi nu slipper for at skifte slidpladerne hver 8. måned og sætte hele produktionen på pause. Det sparer os for løn og ressourcer til montering af nye slidplader, der i løbet af en 3-årig periode ville løbe op i 48 mandetimer, plus udgifter til nye plader."

Christian F. Nielsen 
Betonansvarlig, Midtjysk Betonvare- og Elementfabrik

cimbria

Martin Jørgensen

Salgschef, Industri

smartphone+45 3057 7098

mailE-mail

Martin Jørgensen

BRUG FOR VEJLEDNING?

Tag endelig fat i en af vores specialister. I tæt samarbejde med vores kunder, producerer vi kundespecifikke løsninger i gummi, plast og skum til alle industrier. Udfyld formularen, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.
keyboard_arrow_up
Loading...