HØJPRÆCISIONS PAKNING TIL DNA ANALYSER.

Tætningsløsninger findes i mange variationer, og forleden havde vi fornøjelsen af, at producere disse fine støbte pakninger, der med sine egenskaber er lidt specielle og unikke af sin slags.

Pakningerne er til en maskine, der bl.a. anvendes til at foretage analyser af DNA, mikrobielle celler eller andet biologisk materiale i den farmaceutiske industri. Og det sætter automatisk ekstra høje krav til pakningernes standard og kvalitet.

Vi har produceret pakningerne i vores sprøjtestøbningsafdeling, og det er der en god grund til. Sprøjtestøbning er nemlig en metode der giver mulighed for at producere støbte løsninger af denne kaliber, hvor kravene til ensartethed, detaljeringsgrad, finish, kompleksitet og kvalitet er ekstra høje.

En af fordelene ved sprøjtestøbning er nemlig, at selve støbningen sker i et lukket system, hvor rågummiet ikke når at få kontakt til miljøet udenfor støbeformen. Det betyder, at risikoen for forurening af den færdige løsning er minimal, og du får dermed et 100% ensartet produkt i højeste kvalitet.

 

Martin Jørgensen

Salgschef, Industri

smartphone+45 3057 7098

mailE-mail

Martin Jørgensen

BRUG FOR VEJLEDNING?

Tag endelig fat i en af vores specialister. I tæt samarbejde med vores kunder, producerer vi kundespecifikke løsninger i gummi, plast og skum til alle industrier. Udfyld formularen, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.
keyboard_arrow_up
Loading...