Driftstid for rørbøjning til sandsuger forlænges med 2 år 

Varmvulkaniseret gummi forlænger driftstiden med 2 år 

Vi er specialister i udvikling og fremstilling af holdbare gummiløsninger, og vores kompetencer indenfor området har gjort en markant forskel for denne store rørbøjning. 
Rørbøjningen tilhører virksomheden Kroghs A/S, og er en del af et stort pumpeanlæg som bl.a. bruges til udvinding og sortering af sten og grus fra havet. Det betyder at der løber store mængder sand, sten og vand gennem rørbøjningen, hvilket danner et enormt slid.

Inden vi begyndte at beklæde rørbøjningen med gummi, havde man tidligere brugt et slidlag af stål som indvendig beskyttelse. Problemet var bare, at stålet kun holdte i 4-5 måneder før det var slidt væk igen.Vi er glade for at have udviklet og leveret en løsning der må siges at have gjort en forskel for rørbøjningens holdbarhed, driftstid og effektivitet. Hvor rørbøjningen før kun kunne holde i 4-5 måneder, svarende til ca. 360.000m3 blandet sand, sten og vand, kan det med vores løsning holde i minimum 24 måneder, svarende til 1.728.000m3 blandet sand, sten og vand. 

Se flere eksempler på sliddele vi har beskyttet

 

-RG Rom Gummi har med deres gummiløsning forlænget driftstiden for flere af vores rørbøjninger til vores sandpumper.
Jeg er meget imponeret og overrasket over den holdbarhed og slidstyrke deres gummiløsninger har vist. Takket være deres gummiløsning kan vi bruge vores rørbøjninger uafbrudt i 2-3 år, hvilket er en kæmpe forskel ift. hvad vi var vant til før.

Inden vi kendte til deres løsning, svejsede vi stål som slidslag på rørbøjningernes indvendige side, men det holdt kun i 2-3 måneder.
Jeg vil klart anbefale deres gummiløsning til lignende komponenter eller sliddele, da det virkelig gør en forskel for drifts- og levetid.

Steen M. Krogh

Direktør, Kroghs A/S

Få et gratis tilbud på varm-vulkanisering af din opgave


Bliv ringet op

Skriv dit telefonnummer. Så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.
keyboard_arrow_up
Loading...