Mere end 50 forskellige sugekopper til Faerch Group

Her er et eksempel på et gummiprodukt til Faerch Group der i første omgang kan se simpelt ud, men hvor kravene til dets holdbarhed og funktion er høje.

Vi har over en årrække produceret disse gummi-sugekopper i forskellige størrelser til Faerch Group, som anvender dem i deres fuldautomatiske-produktion når de producerer deres emballagebakker.

Gummi-sugekopperne er varmvulkaniseret i vores formstøbningsafdeling, da denne fremstillingsmetode giver den nødvendige holdbarhed og 100% ensartethed. Kravet til gummi-palettens holdbarhed er højt, da den bidrager til flere millioner emballagebakker i sin levetid.
Vi har i alt produceret mere end 50 forskellige gummi-sugekopper, og når de har brug for en ny størrelse, kan vi hurtigt fremstille en ny støbeform in-house.

Faerch Group er førende på markedet inden for plastemballage til fødevareindustrien, herunder færdigretter, fersk kød og food-to-go. I mere end 50 år har de udviklet, designet og produceret innovativt emballage i høj kvalitet, og er i dag fordelt på 16 fabrikker i Danmark, England, Holland, Frankrig, Tjekkiet, Polen, Italien og Spanien.

 

FÅ ET GRATIS TILBUD PÅ EN VAKUUMLØSNING


Bliv ringet op

Skriv dit telefonnummer. Så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.
keyboard_arrow_up
Loading...