Påmontering af nyt lag gummi på stor valse

Varmvulkanisering af gummi på stor trækvalse 

RG Rom Gummi har i dette projekt påmonteret et nyt lag gummi på en valse til CIMBRIA. Valsen er Ø1.100mm og skal benyttes til at trække et stort transportbånd, hvilket betyder at belastningen på gummiet er ekstra hård.

CIMBRIA kom til os, da de havde behov for en valse, som kan klare en endnu større belastning, end en løsning fra en anden leverandør, hvor gummiet er limet på stålkernen, kan håndtere. Takket være den rette type gummi og en tur i vores autoklave (vulkaniserings-ovn) har CIMBRIA fået en valse, der kan klare den store belastning. Fordelen ved vulkanisering er, at det giver gummiet en langt bedre binding til stålkernen ift. hvis gummiet var limet på. Faktisk er det så stærkt, at gummiet er umuligt at adskille fra stålkernen.

Vi har specialiseret os i vulkanisering og har i dag 7 autoklaver (vulkaniserings-ovne), hvor vores største ovn kan vulkanisere emner helt op til 10 meter i længden. Vi vulkaniserer hver dag forskellige emner med gummi eller PUR i forskellige størrelser, til vidt forskellige formål.

Kontakt os gerne uforpligtende, hvis du er interesseret i at høre hvilke løsninger vi kan tilbyde indenfor vulkanisering af gummi eller PUR.

 

Få et gratis tilbud på produktion eller renovering af en valse


Kontakt os

Vi har både tid og lyst til en snak.

Flemming Krogh

Head of Sales

smartphone+45 40174600

mailE-mail

Flemming Krogh

Bliv ringet op

Skriv dit telefonnummer. Så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.
keyboard_arrow_up
Loading...